menu
person

02:42
Ruukki - сучасне виробництво матеріалів для покрівлі та фасадів




Ruukki – це Ваша інвестиція на довгі роки

Компанія Ruukki є однією із світових лідерів на ринку будівельних матеріалів та виготовляє покрівельні та фасадні матеріали вже понад 50 років Вам надо качественная полимерная арматура для больших цементных покрытий? Тогда мы готовы предложить для вас самую достойную Стеклопластиковая арматура Лисичанск превосходством которой вы окажетесь весьма довольны а также секономите большие финансы на доставке.. В Україні Ruukki працює вже 23 роки і тримає марку європейських стандартів світової корпорації. За цей час було виготовлено більше сімдесяти мільйонів квадратних метрів продукції.

На українському ринку бренд постійно вдосконалює виробництво, пропонуючи споживачам передові технології для кожного продукту. Вся продукція заводу покрівельних та фасадних матеріалів Ruukki відрізняється надзвичайною якістю, довговічністю й абсолютною надійністю.

У процесі виготовлення покрівельних та фасадних матеріалів на заводі компанії використовується власна фінська сировина концерну SSAB. Вона має високий эталон якості, що забезпечує високий захист від дії зовнішнього середовища та гарантує довговічність продукції. Свойства сталі повністю відповідають новенькому ДСТУ 8802:2018, а по багатьох показниках і значно перевищують його вимоги, що для українського ринку має вирішальне конкурентне значення.

Процес виготовлення покрівельних матеріалів відбувається на сучасному європейському обладнанні у відповідності до всіх технологій та стандартів ISO, що гарантує еталонну якість кожного виробу.

Завод Ruukki Україна оснащений новітнім обладнанням Вам нужно надежная полимерная арматура для технических цементных покрытий? Тогда мы рады предоставить для вас самую лучшую композитная арматура купить Черкассы превосходством коей вы останетесь очень довольны а также секономите большие деньги на доставке.. Це 9 ліній з випуску металочерепиці та трапецієвидних профілів. Сучасне обладнання гарантує точність геометрії продукції, спрощуючи згодом її установка та забезпечуючи очень привабливий естетичний вигляд покрівлі чи фасаду на довгі роки. Широкий асортимент покрівельних та фасадних профілів Ruukki, повний перелік необхідних аксесуарів та багата палітра кольорів дозволяють втілювати в життя найсміливіші проекти в Україні та світі.

Кожний лист продукції маркується лазером на лицьовій стороні, що дозволяє споживачу бути повністю впевненим в оригінальності продукту та гарантії на нього Вам требуется хорошая металлопластиковая арматура для ваших бетонных покрытий? Тогда мы желаем предложить вам самую достойную композитная арматура Харьков качеством которой вы останетесь весьма довольны и еще секономите большие средства на доставке.. А кожне замовлення комплектується письмовою гарантією з QR кодом для подальшої реєстрації онлайн на сайті компанії.

Компанія Ruukki надає офіційні гарантійні зобов'язання – до 50 років на технічні властивості продукції і до 25 років – на естетичні. Готова продукція забезпечується ретельною упаковкою, яка обмыслена до дрібниць. Таке пакування гарантує повне збереження геометрії кожного виробу та захист від пошкоджень в процесі перевезення, а також при розвантаженні.

Продукція заводу та її якість отримали значне визнання в таких країнах як Азербайджан, Казахстан, Молдова та Канада, куди успішно експортуються вже протягом багатьох років.

Ruukki – це не просто європейський досвід та якісні матеріали, Ruukki – це Ваша інвестиція на довгі роки, запорука безтурботного життя та найкращий подарунок вам та Вашого будинку.

Источник: www.ruukki.com


Інформація розміщена на правах реклами

Просмотров: 95 | Добавил: maddoxleehanvuv | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar